Prijatelji sajta

Ako želite da postanete deo naše liste „Prijatelji Sajta“, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se novim poznanstvima i prilici da zajedno rastemo i razvijamo se.

Dobrodošli u našu rubriku "Prijatelji Sajta"!

U ovom posebnom delu naše web stranice, želimo da istaknemo i podelimo sa vama neke od sjajnih saradnika i prijatelja koji su deo naše online zajednice. Ovi partneri su sličnih vrednosti i ciljeva kao i mi, te su doprineli našem putovanju svojim znanjem, podrškom i stručnošću.

Upoznajte naše prijatelje:

VELES NEKRETNINE - BEOGRAD

Veles je osnovan 2019. godine i uspešno posluje na tržištu nekretnina, pouzdan je partner i podrška klijentima u važnim životnim odlukama. U Velesu verujemo da ne postoji ništa snažnije ili važnije od doma. Zato pomažemo ljudima da pronađu nekretninu svojih snova i uspešno prodaju svoje nekretnine. Naš stručni tim agenata i saradnika koristi najbolje alate i ulaže maksimalan trud za ostvarenje naše misije, etički i iskreno služiti ljudima kako bi osetili snagu pravog doma. Sve nekretnine u našem portfelju pažljivo su odabrane i proverene jer su zadovoljstvo i sigurnost klijenta naši prioriteti, što potvrđuju svi naši klijenti. Svakodnevno ulažemo u edukaciju svakog agenta, ali i svih sudionika na tržištu nekretnina kroz naš marketing. Za sva pravna pitanja i poslove brine naš vrhunski pravni tim.

381 DIZAJN

Za nas je dizajn svet mašte bez limita. Iskusan tim koji prati moderne standarde interneta, brendinga i programiranja, rešiće svaki zadatak koji ima ispred sebe. Od sredine 2013. godine stekli smo poverenje svojim radom sa preko 100 klijenta, kako iz Bosne i Hercegovine, Srbije, tako i iz inostranstva. Ono što možemo da ponudimo je profesionalan odnos, kvalitet i poštovanje zadatih rokova za projekte. Mi volimo to što radimo. Naša paleta usluga je široka, tako da zasigurno možete pronaći šta trebate.

FOX RENT A CAR

FOX Rent a car, osim rent a car vozila, nudi i sportske motore i skutere, te električne bicikle i trotinete. Naše cene iznajmljivanja su finalne, sa uključenim porezom i bez depozita, te bez avansne uplate rezervacije, što nas svrstava u povoljne rent a car agencije, sa kvalitetnom flotom automobila.

TESLA SQUARE

Pozivamo vas da se svi nađemo na TESLA SQUARE – Raskršću koje nam donosi susrete sa onima koji znaju kako biti uspešan u svom poslu, koja znanja iznedriti iz samih sebe da biste bili oni pravi za posao koji radite, kako se uklopiti u današnje vreme ozbiljnih izazova i turbulencija, kako komunicirati i osetiti se potrebnim zajednici u kojoj živite, kako razumeti proces digitalne transformacije koji nam se dešava, šta je to uopšte liderstvo danas i koje vrednosti ono nosi sa sobom.

POESTETIKA

Društvo PoEstEtika, osnovano 2016. godine u Beogradu, bavi se formiranjem i razvijanjem etičkog i estetskog pogleda na svet dece i mladih kroz različite oblike društvene svesti, kroz veru, moral, umetnost, nauku, ali i različite oblike masovne kulture, prvenstveno sporta. Cilj PoEstEtike je formiranje i razvijanje psiho-fizički i moralno zdrave kao i emocionalno stabilne ličnosti koja je osnov našeg naciona. Уз оригиналан поступак васпитања кроз поезију, ПоЕстЕтика промовише породичне и традиционалне вредности и подстиче развој духовне просвећености, а истовремено развија и негује културу говора и језичко стваралаштво.

PROMO OFFICE

Reklamni materijal i štampa Zajedno ćemo naći najbolji način da svojim poslovnim partnerima darujete adekvatan reklamni materijal i štampu. TEKSTIL: ženske, muške majice, polo majice francuske marke SOLS, duksevi, kape pamučne, petopanelne, viziri od kepera, košulje, radna odela KANCELARIJSKI ARTIKLI: kućni setovi, kancelarijska oprema, kancelarijski materijal HEMIJSKE OLOVKE: najveći izbor na tržištu, plastične hemijske olovke, reklamne olovke, poklon setovi od jeftinijih do onih marke Parker, Senator, Aurora, Diplomat, reklamne olovke Stillolinea, Schneider...

Ovi partneri su samo deo naše mreže saradnika koji su deo našeg putovanja. Hvala im na podršci, saradnji i inspiraciji koju nam pružaju svakog dana. Nastavljamo da gradimo zajedno, deleći ideje i iskustva kako bismo unapredili naše industrije i stvorili bolju budućnost.

Ako želite da postanete deo naše liste „Prijatelji Sajta“, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se novim poznanstvima i prilici da zajedno rastemo i razvijamo se.

Hvala vam što ste deo naše priče!