Beogradski dani porodice 2024

Slavlje koje ne smete propustiti!

Dragi čitaoci, sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se ove godine, po jubilarni deseti put, održati Beogradski dani porodice. Ovaj izuzetno popularan događaj će trajati od 13. aprila do 10. juna i obećava da će ponovo okupiti porodice iz celog grada, pružajući im priliku za nezaboravno druženje, edukaciju i zabavu.

Šta su Beogradski dani porodice?

Beogradski dani porodice su manifestacija koja je nastala sa ciljem da promoviše porodične vrednosti, zajedništvo i kvalitetno provođenje slobodnog vremena sa najbližima. Tokom nekoliko dana, različite lokacije širom Beograda postaju centri dešavanja, nudeći bogat program prilagođen svim uzrastima.

Program i aktivnosti

Ove godine, program je bogatiji nego ikada. Evo samo nekih od aktivnosti koje vas očekuju:

Kreativne radionice: Deca će imati priliku da učestvuju u različitim umetničkim radionicama, od crtanja i slikanja do pravljenja rukotvorina. Ove radionice će voditi iskusni pedagozi i umetnici, koji će mališanima pomoći da razviju svoju kreativnost.

Sportske aktivnosti: Za ljubitelje sporta, organizovane su razne sportske igre i takmičenja, uključujući fudbal, košarku, badminton i još mnogo toga. Ne propustite priliku da zajedno sa svojom decom uživate u zdravom takmičarskom duhu.

Edukativni paneli: Roditelji će moći da prisustvuju raznim predavanjima i panelima na temu roditeljstva, zdravlja, ishrane i vaspitanja dece. Stručnjaci iz ovih oblasti podeliće svoja znanja i iskustva, pružajući korisne savete za svakodnevni život.

Muzički nastupi i predstave: Svake večeri, posetioci će moći da uživaju u koncertima, pozorišnim predstavama i nastupima klovnova i mađioničara. Ovi zabavni programi osmišljeni su tako da uveseljavaju i velike i male.

Porodični piknik: Jedan od najiščekivanijih događaja je veliki porodični piknik na Kalemegdanu. Ponesite ćebe i korpu s hranom, uživajte u prirodi i opustite se uz muziku i igre na otvorenom.

Kako učestvovati?

Učešće u Beogradskim danima porodice je potpuno besplatno!

Beogradski dani porodice 2024. su idealna prilika da provedete kvalitetno vreme sa svojom porodicom, steknete nova znanja i veštine, ali i da se jednostavno dobro zabavite. Ne propustite ovaj jedinstveni događaj i pridružite se stotinama porodica koje će ove godine zajedno slaviti ljubav i zajedništvo.